Werkplaats

Uw voorkeur gaat uit naar vakmanschap voor de auto. Dat is precies waar onze monteurs in de eigen werkplaats voor zorgen. In onze garage in Wamel voeren we klein en groot onderhoud uit, doen we de APK, werken we aan reparaties en bieden we bijvoorbeeld onze bandenservice. Bovendien zorgen we er met onze aircoservice voor dat u op uw airco volledig kunt vertrouwen.

Onze moderne werkplaats bevat alle gereedschappen, materialen en computerapparatuur om uw auto te onderhouden. Dat geldt voor ieder merk. We zijn een universele autogarage, met kennis van alle merken.

Auto onderhoud bij ons in de werkplaats in Wamel

Zoekt u voor het auto-onderhoud een werkplaats of garage in Wamel en omgeving? Met ons complete pakket aan mogelijkheden zorgen we voor vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

  • Klein en groot onderhoud
  • APK voor uw auto
  • Bandenservice (zomerbanden en winterbanden)
  • Aircoservice in onze werkplaats

Klein en groot onderhoud

Voor klein of groot onderhoud voeren we de kleine of grote beurt uit. We controleren de auto bijvoorbeeld op 25 punten of zelfs nog meer, afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Specifieke controlepunten zijn bijvoorbeeld de banden, de verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Standaard verversen we de olie en het oliefilter en vullen we andere vloeistoffen bij.

Voor het groot onderhoud gaan onze monteurs bijvoorbeeld aan de slag met de bougies enfilters. Ook verversen we de motorolie, kijken we de accu na en checken we zowel de remmen als de schokdempers.

APK voor uw
auto

De Algemene Periodieke Keuring voor uw auto laat u gewoon bij u in de buurt doen, bij ons in Wamel. In de garage controleren we voertuigen om na te gaan of die veilig aan het verkeer mogen deelnemen.

Tijdens de APK in Wamel lopen we de auto na op de minimale eisen voor veiligheid en milieu in Europa. We controleren bijvoorbeeld de autobanden, de schokdempers, verlichting en remmen.

Aircoservice in onze werkplaats

Met onze aircoservice in de werkplaats kijken we de airco na op alle belangrijke punten. Bovendien vullen we de vloeistof bij, zodat u daar weer optimaal gebruik van kunt maken. Met regelmatig airco onderhoud voorkomen we problemen, en daarmee duur herstel of een onnodig hoog brandstofverbruik.

Banden wisselen

Is uw auto toe aan nieuwe banden? Of staat de winter of zomer weer op de stoep? Wij zorgen voor een vlotte bandenwissel. Wist u dat wij ook een bandenopslag hebben? Zo kunt u uw banden bij ons in het bandenhotel opslaan. Bespaart u thuis weer ruimte!

Heeft u vragen over onze werkzaamheden in de werkplaats?

Bel ons op telefoonnummer 0487 501 293, stuur ons een e-mail naar info@vanhunnikautomotive.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven