Collectie

Autobedrijf Wamel

Van Hunnik Automotive is uw ervaren en betrouwbare autobedrijf in Wamel. We zijn een universeel autobedrijf met kennis van alle merken en een knipoog naar specialisatie in occasions van merken zoals Peugeot en Citroën.

Veel van onze klanten komen uit Wamel en bijvoorbeeld Beneden-Leeuwen, Druten, Tiel en Dreumel. We kennen veel van die klanten persoonlijk en weten dus wat zij belangrijk vinden. Bovendien zijn we zelf liefhebber van mooie occasions, dus verrassen we graag met een gevarieerd aanbod in verschillende segmenten.

Betrouwbare en betaalbare occasions

We zijn úw garage in Wamel met een breed aanbod occasions. Dus zoekt u een betrouwbare occasion dealer in de eigen omgeving? Een tweedehands auto of een occasion is bij ons bijzonder betaalbaar en natuurlijk technisch tiptop in orde.

Dus denkt u aan een nieuwe auto, die netjes binnen budget past? Zowel voor het lage, midden en in het hogesegment hebben we diverse merken en modellen tweedehands beschikbaar. De auto’s die we inkopen kijken we kritisch technisch na. Zo zorgen we er binnen de kring van autobedrijven in Wamel voor dat u de keuze heeft uit meerdere betrouwbare en betaalbare occasions.

Peugeot, Citroën en andere merken

Vanuit het verleden hebben we specifieke kennis van Peugeot en Citroën. Daarnaast hebben we ons meerdere andere merken eigen gemaakt. Populaire tweedehands auto’s bij onze klanten zijn bijvoorbeeld de:

  • Citroen C1 C3
  • BMW 1 serie en 3 Serie
  • Ford Fiesta en Focus
  • Kia Picanto Rio en Sportage
  • Opel Corsa en Astra
  • Peugeot 107 207 208 2008

Bovendien hebben we regelmatig auto’s uit een hoger segment staan. Zoals bijvoorbeeld een BMW X5 of een Mercedes S-Klasse. En zoekt u een specifiek model van een ander merk? Vertel ons uw voorkeur. Dan gaan we daar in Wamel als autobedrijf graag voor u naar op zoekt.

Heeft u vragen over ons autobedrijf in Wamel?

Bel ons op telefoonnummer 0487 501 293, stuur ons een e-mail naar info@vanhunnikautomotive.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven