Over ons

Van Hunnik is door de jaren heen uitgegroeid tot een herkenbare en betrouwbare naam voor occasions en auto-onderhoud. Dat is het resultaat van jarenlange inzet en een duidelijke voorkeur voor kwaliteit.

We combineren een showroom met diverse occasions in het lage, midden en hoge segment met vakkundig auto-onderhoud in onze eigen werkplaats. Zo zijn we het herkenbare en toegankelijke adres voor occasions in Wamel en omgeving.

Historie van Van Hunnik

De historie van Van Hunnik Automotive in wamel gaat terug tot in 1994. Dat betekent dat we inmiddels al ruim 20 jaar een vertrouwd adres vormen in de directe omgeving.

Onze werkplaats en showroom bevinden zich nog altijd in hetzelfde herkenbare pand. Daar ontvangen we enthousiaste kopers die een nieuwe auto zoeken en auto-eigenaren die vragen om vakkundig onderhoud

Uitgebreide ervaring bij autobedrijven

Met de overname van het autobedrijf van zijn vader zet eigenaar Bas van Hunnik een mooie traditie voort. Hij werkt daarvoor samen met werkplaats chef Benny van de Graaff.

Bas van Hunnik

Eigenaar

Bas werd geboren boven het autobedrijf van zijn vader. Er was daarom eigenlijk geen twijfel mogelijk over wat hij uiteindelijk zou gaan doen. Dat neemt niet weg dat Bas naar de IVA ging om zijn opleiding te volgen. Bovendien werkte hij jarenlang als autoverkoper bij verschillende autobedrijven in de omgeving. In 2021 nam hij het stokje van zijn vader over, en begon hij daarmee dus zijn eigen autobedrijf.

Benny van de Graaff

Werkplaatschef

Dat doet hij samen met Benny van de Graaff. Die zorgt er als werkplaats chef voor dat de occasions tiptop in orde zijn en dat klanten in onze werkplaats terecht kunnen voor onderhoud. Benny heeft veel ervaring met allerlei automerken. Daarmee hielp hij Van Hunnik uit te groeien tot een universeel autobedrijf voor alle merken, in aanvulling op de specialisatie in Peugeot en Citroën vanuit het verleden.

Autobedrijf Wamel

Van Hunnik Automotive is uw ervaren en betrouwbare autobedrijf in Wamel. We zijn een universeel autobedrijf met kennis van alle merken en een knipoog naar specialisatie in occasions van merken zoals Peugeot en Citroën.

Veel van onze klanten komen uit Wamel en bijvoorbeeld Beneden-Leeuwen, Druten, Tiel en Dreumel. We kennen veel van die klanten persoonlijk en weten dus wat zij belangrijk vinden. Bovendien zijn we zelf liefhebber van mooie occasions, dus verrassen we graag met een gevarieerd aanbod in verschillende segmenten.

Betrouwbare en betaalbare occasions

We zijn úw garage in Wamel met een breed aanbod occasions. Dus zoekt u een betrouwbare occasion dealer in de eigen omgeving? Een tweedehands auto of een occasion is bij ons bijzonder betaalbaar en natuurlijk technisch tiptop in orde.

Dus denkt u aan een nieuwe auto, die netjes binnen budget past? Zowel voor het lage, midden en in het hogesegment hebben we diverse merken en modellen tweedehands beschikbaar. De auto’s die we inkopen kijken we kritisch technisch na. Zo zorgen we er binnen de kring van autobedrijven in Wamel voor dat u de keuze heeft uit meerdere betrouwbare en betaalbare occasions.

Peugeot, Citroën en andere merken

Vanuit het verleden hebben we specifieke kennis van Peugeot en Citroën. Daarnaast hebben we ons meerdere andere merken eigen gemaakt. Populaire tweedehands auto’s bij onze klanten zijn bijvoorbeeld de:

  • Citroen C1 C3
  • BMW 1 serie en 3 Serie
  • Ford Fiesta en Focus
  • Kia Picanto Rio en Sportage
  • Opel Corsa en Astra
  • Peugeot 107 207 208 2008

Bovendien hebben we regelmatig auto’s uit een hoger segment staan. Zoals bijvoorbeeld een BMW X5 of een Mercedes S-Klasse. En zoekt u een specifiek model van een ander merk? Vertel ons uw voorkeur. Dan gaan we daar in Wamel als autobedrijf graag voor u naar op zoekt.

Heeft u vragen over ons autobedrijf in Wamel?

Bel ons op telefoonnummer 0487 501 293, stuur ons een e-mail naar info@vanhunnikautomotive.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven