Over ons

Van Hunnik is door de jaren heen uitgegroeid tot een herkenbare en betrouwbare naam voor occasions en auto-onderhoud. Dat is het resultaat van jarenlange inzet en een duidelijke voorkeur voor kwaliteit.

We combineren een showroom met diverse occasions in het lage, midden en hoge segment met vakkundig auto-onderhoud in onze eigen werkplaats. Zo zijn we het herkenbare en toegankelijke adres voor occasions in Wamel en omgeving.

Historie van Van Hunnik

De historie van Van Hunnik Automotive in wamel gaat terug tot in 1994. Dat betekent dat we inmiddels al ruim 20 jaar een vertrouwd adres vormen in de directe omgeving.

Onze werkplaats en showroom bevinden zich nog altijd in hetzelfde herkenbare pand. Daar ontvangen we enthousiaste kopers die een nieuwe auto zoeken en auto-eigenaren die vragen om vakkundig onderhoud

Uitgebreide ervaring bij autobedrijven

Met de overname van het autobedrijf van zijn vader zet eigenaar Bas van Hunnik een mooie traditie voort. Hij werkt daarvoor samen met werkplaats chef Benny van de Graaff.

Bas van Hunnik

Eigenaar

Bas werd geboren boven het autobedrijf van zijn vader. Er was daarom eigenlijk geen twijfel mogelijk over wat hij uiteindelijk zou gaan doen. Dat neemt niet weg dat Bas naar de IVA ging om zijn opleiding te volgen. Bovendien werkte hij jarenlang als autoverkoper bij verschillende autobedrijven in de omgeving. In 2021 nam hij het stokje van zijn vader over, en begon hij daarmee dus zijn eigen autobedrijf.

Benny van de Graaff

Werkplaatschef

Dat doet hij samen met Benny van de Graaff. Die zorgt er als werkplaats chef voor dat de occasions tiptop in orde zijn en dat klanten in onze werkplaats terecht kunnen voor onderhoud. Benny heeft veel ervaring met allerlei automerken. Daarmee hielp hij Van Hunnik uit te groeien tot een universeel autobedrijf voor alle merken, in aanvulling op de specialisatie in Peugeot en Citroën vanuit het verleden.

Heeft u vragen over ons autobedrijf in Wamel?

Bel ons op telefoonnummer 0487 501 293, stuur ons een e-mail naar info@vanhunnikautomotive.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven