Garantie

U wilt een garantie auto kopen, om zeker te weten dat het goed zit. Daar zorgen we voor bij Van Hunnik Automotive in Wamel.

Dus zoekt u een tweedehands auto met garantie? Of bent u benieuwd hoe onze garantie voor occasions werkt? We leggen het u graag uit. Op die manier kiest u bijvoorbeeld voor onze Bovag garantie voor gebruikte auto’s. Dat voorkomt verrassingen.

Auto kopen met garantie

Veel van onze klanten kopen graag een occasion met garantie. Het gaat om een Bovag-garantie of onze eigen garantie. In de beide gevallen garandeert dit dat het goed geregeld is.

We kijken de auto technisch na, zorgen voor een nieuwe APK en kijken bijvoorbeeld de vloeistoffen voor u na. Die vullen we vervolgens netjes bij, om zeker te weten dat het daaraan niet ontbreekt.

Op die manier kunt u een 2e hands auto kopen met (Bovag) garantie. En weet u zeker dat de auto in technisch goede staat is. Of dat u bij ons terecht kunt als dat onverhoopt niet het geval blijkt. Dan lossen onze monteurs het netjes voor u op.

Heeft u vragen over de garantie voor occasions die u bij ons koopt?

Bel ons op telefoonnummer 0487 501 293, stuur ons een e-mail naar info@vanhunnikautomotive.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven